Hijsmiddelen.

Betonkubel 750L

Voor het storten van o.a. wanden, vloeren en funderingen van beton (750 liter beton).

Betonkubel 1000L

Voor het storten van o.a. wanden, vloeren en funderingen van beton (1000 liter beton).

Blokkenklem

Voor het tillen van kalkzandsteenelementen voor de bouw.

Stempelschot

Complete Aanhanger

Complete aanhanger met blokkenklem, pallethaak, vloerenklem, kubel, stenenklem en kantelbare puinbak.

Dakplaten

Deze pallethaak met verlengstukken is ideaal voor het hijsen van pakketten dakplaten.

Glaszuiger

Deze glaszuiger is zeer compleet met een maximaal hijsgewicht van 500KG, veel inzetbaar en multifunctioneel. Omdat deze accuzuiger radiografisch is hoeft u bij het loskoppelen dus niet bij het apparaat te kunnen met uw hand, maar door middel van een afstandsbediening kan de accuzuiger los en vast gemaakt worden. Uiteraard zit er een draai en kantel functie op deze accuzuiger.

Grote Vloerenklem

Grote vloerenklem kort, uitschuifbaar: voor betonnen kanaalplaatvloeren met een lengte tot 10 meter. Maximaal hijsgewicht 4 ton.

Kleine Vloerenklem

Voor het hijsen van kleine kanaalplaatvloeren tot max. 6 meter en 3 ton.

Kantelbare Puinbak

Kantelbare puinbak 1000 liter/ 1 kuub voor bijvoorbeeld hijsen van grond, grind, puin, dakpannen, bouwafval en zand.

Pallethaak 2-tons

Voor het hijsen van pallets met bestrating, dakpannen, gevelstenen en kalkzandsteen, max. 2 ton.

Pallethaak 3-tons

Voor het hijsen van pallets met bestrating, dakpannen, gevelstenen en kalkzandsteen, max. 3 ton.

Evenaar

Evenaar verstelbaar doormiddel van hijsplaten die u eenvoudig in kleine stappen kunt verzetten.

Stenenklem

Stenenklem of hulostenentang: voor het hijsen van gevelsteen.

Steker

Elektrsiche steker is uitermate geschikt voor het hijsen van glas.

Vloerenklem

Werkbak

Voor het hijsen van maximaal 2 personen voor bijvoorbeeld reparaties aan antenne, dak, nok of kerktoren.
Ontdek de wereld van hijsmiddelen, de essentiële hulpmiddelen voor veilig en efficiënt hijsen. Of je nu werkt in de bouw, industrie, logistiek of een andere sector waar hijsen nodig is, hijsmiddelen spelen een cruciale rol bij het verplaatsen van zware lasten.

Hijsmiddelen omvatten een breed scala aan apparatuur, zoals kettingen, hijsbanden, pallethaak en nog veel meer. Ze zijn ontworpen om betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid te bieden tijdens het hijsproces. Met de juiste hijsmiddelen kun je zware lasten op een gecontroleerde en efficiënte manier verplaatsen, waardoor het risico op ongevallen en schade wordt verminderd.

Bij het kiezen van hijsmiddelen is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van je project. Factoren zoals het gewicht en de afmetingen van de last en de omgeving waarin je werkt spelen een rol bij het selecteren van de juiste hijsmiddelen.

Het gebruik van hoogwaardige en gecertificeerde hijsmiddelen is essentieel om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Daarnaast is regelmatig onderhoud en inspectie van je hijsmiddelen cruciaal om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren en veilig kunnen worden gebruikt.

Bij Hijskracht begrijpen we het belang van hoogwaardige hijsmiddelen en bieden we een breed scala aan betrouwbare en gecertificeerde hijsmiddelen voor verschillende toepassingen. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste hijsmiddelen voor jouw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hijsmiddelen jou kunnen helpen bij het veilig en efficiënt uitvoeren van hijswerkzaamheden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te voorzien van de beste hijsoplossingen.

Hijsmiddelen huren bij Hijskracht?