50 meter.

Bij Hijskracht zijn we trots op onze Spierings mobiele torenkraan van 50 meter. Deze kraan combineert de flexibiliteit van een mobiele kraan met de capaciteit van een torenkraan, perfect voor diverse bouwprojecten.

Met een maximale reikwijdte van 50 meter en een hijshoogte van 56 meter, tilt deze kraan zware lasten naar hoge hoogtes met precisie. Ideaal voor het plaatsen van prefab constructies, het hijsen van zware materialen en complexe montagewerken.

Dankzij het slimme ontwerp kan de kraan eenvoudig verplaatst en snel opgebouwd worden, wat zorgt voor minimale stilstandtijd en maximale efficiëntie. Voorzien van geavanceerde technologieën, biedt hij zowel veiligheid als gebruiksgemak.

Bij Hijskracht bieden we op maat gemaakte oplossingen en deskundige ondersteuning. Met de Spierings mobiele torenkraan van 50 meter bent u verzekerd van betrouwbaarheid en efficiëntie.

Specificaties.

Gieklengte 50 meter
Haakhoogte 32,6 meter
Puntlast 1900 kg
Max. last 9000 kg
Max. haakhoogte 56,3 meter

Interesse in deze torenkraan?

Kies voor de Spierings mobiele torenkraan van 50 meter bij Hijskracht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Samen bouwen we aan de toekomst!

Bekijk ook onze andere torenkranen.

33 meter

44 meter

48 meter

60 meter