SK498-AT4.

Het is een mobiele torenkraan op 4 assen, die zich kenmerkt door de uitklapbare toren en giek. Dit type kraan heeft de mogelijkheid om de kraancabine op verschillende hoogtes te plaatsen, waardoor de machinist altijd op de juiste hoogte plaats kan nemen om perfect zicht op het werk te hebben. Dit komt ten goede aan de veiligheid en het werktempo.

De 3-delige giek van deze kraan, die maar 8 minuten nodig heeft om volledig uit te vouwen, biedt een vlucht van 44 meter en kan op de punt nog 1.900 kg hijsen. Ook is de giek voorzien van meerdere ledlampen, zodat er in het donker gewerkt kan worden.

De maximale hijslast van deze kraan is 8.000 kg. De hijshoogte bedraagt maximaal 27,8 meter met de giek in horizontale positie, wanneer de giek wordt opgetopt haalt hij maar liefst een hoogte van 58 meter.

Ontdek de krachtige Spierings hijskraan van 44 meter! Deze indrukwekkende machine is ontworpen om aan al je hijsbehoeften te voldoen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze hijskraan een betrouwbare en efficiënte oplossing voor diverse bouwprojecten.

Specificaties.

Gieklengte 44 meter
Haakhoogte 25,3 meter
Puntlast 1900 kg
Max. last 8000 kg
Max. haakhoogte 38,3 meter

Interesse in deze torenkraan?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bouwproject kunnen ondersteunen. Samen zorgen we voor de juiste kraan om jouw project succesvol te laten verlopen. Vertrouw op Hijskracht voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid!

Bekijk ook onze andere torenkranen.

33 meter

48 meter

50 meter

60 meter