Mobiele Telekranen.

Er is altijd een kraan die past bij uw project. Op deze pagina kunt u de verschillende kranen met bijbehorende specificaties bekijken. Voor het plaatsen van staalconstructie, luchtbehandelingskasten op een dak of vloerelementen zijn torenkranen ideaal. Wilt u advies over het type kraan of direct een kraan afspreken? Bel of app ons gerust, wij staan voor u klaar.

Een telescoopkraan is een type hijskraan met een uitschuifbare arm, een zogeheten telescooparm. Telescoopkranen worden voornamelijk gebruikt om zware voorwerpen op hoogte of over lange afstanden te tillen en te verplaatsen. Dankzij de veelzijdigheid van dit type kraan, zijn telescoopkranen in veel verschillende situaties inzetbaar.

Mobiele telescoopkranen zijn te verkrijgen in diverse capaciteiten. Wij verhuren voornamelijk in de capaciteiten van 50 t/m 250 ton. Het voordeel van een mobiele telescoopkraan is de zwaardere hijscapaciteit, en de grote hoogte die bereikt kan worden d.m.v. het opbouwen van een hulpgiek (JIB).

De kranen in het kleinere segment van 50 t/m 70 ton worden voornamelijk veel toegepast in het plaatsen van bijvoorbeeld glas, een dakkapel, gevelstenen of andere lichtere hijsklussen. Kranen in het zwaardere segment van 80 t/m 250 ton worden veel toegepast in het plaatsen van bijv. betonelementen, grotere constructies, machinedelen of evt. vloerplaten. Voor het huren van telescoopkranen uit het kleine en zwaardere segment bent u bij ons op het juiste adres.

Mobiele Telekranen huren bij Hijskracht.

Mobiele Telekranen van Hijskracht.

Liebherr 70t
Max. ballast 14,5 ton Ingepakt heeft de kraan een lengte van 12,52 meter, een hoogte van 3,85 meter en een breedte van 2,55 meter. Het transportgewicht is ongeveer 48 ton.